Kontingent 2023

Oktober 2023

Nå er vi i gang med å fakturere høstsemesteret i sesongen 23/24, som inneholder treningsavgift for høsten 23.

I 2020 endret vi rutiner for fakturering av treningsavgift og medlemsavgift . For sesongen 23/24 gjelder følgende:

 • Medlemskontingent er et årsmedlemskap (kalenderår) og faktureres i jan/feb.
 • Treningsavgift Høst bli fakturert i oktober/november
 • Treningsavgift Vår blir fakturert i jan/februar

Annen informasjon om fakturering og betaling

 1. Vi benytter Idrettens systemer til fakturering og betaling av kontingenter og treningsavgifter. Dere får samlet oversikt over alle idrettsmedlemskap og betalinger gjennom «Min Idrett». De som har registrert seg i nettbanken og akseptert «Jeg ønsker alltid eFaktura», vil kunne få fakturaene direkte i nettbanken som eFaktura fra Buypass AS som avsender.
  Info om faktura- og betalingsløsningen vi benytter finner dere her: https://www.idrettsforbundet.no/digital/support/artikler/sporsmal-og-svar-og-fakturering-i-ka/
 2. Vær oppmerksom på at medlemskontingenter og treningsavgifter skal betales til konto 1503 38 89043 hos Buypass AS som er NIFs betalingspartner (og ikke til Hauger Bandy sin kto ) og vær nøye med å benytte KID nr. som står på hver enkelt faktura. Sammenslåing av betalinger til kun ett KID nr. vil skape masse rot og ekstraarbeid.
 3. Faktura for Medlemskontingent vil kunne betales gjennom Min Idrett, online eller med Vipps direkte fra Min Idrett. (IKKE send Vipps direkte til Hauger Bandy)
 4. Faktura for Treningsavgift skal helst betales via eFaktura eller vanlig bank med KID som angitt på faktura. Betales gjennom Min Idrett, vil du kunne betale online eller med Vipps.
 5. Hauger Bandy har tilbudet familiekontingent for dere som er to eller flere i samme husstand som ønsker å være medlem. Prisen for familiemedlemskap er kr. 500,- uansett om dere er 2,3,4 eller flere i familien. Vi ønsker selvfølgelig at flest mulig står som medlem, så her er det bare å melde inn resten av familien!
  Vi har i år gått gjennom medlemslistene og satt sammen medlemmer som teller to eller flere på samme adresse som familier. Dere vil automatisk motta familiemedlemskontingent, og familiemedlemmer som er registrert vil bli angitt på fakturaen.
 6. Øvrige vil motta faktura på individuell medlemskontingent.
 7. Har dere spørsmål til fakturaer, medlemskap eller familiemedlemskap, send mail til okonomi@haugerbandy.no

Se kontingentoversikt