Grillinstruks

Takk for at du stiller som Grillvakt – kiosksalget er en av de viktigste inntektskildene for klubben.

Alle grillvakter tar med kake eller vaffelrøre til vakten (se egen oppskrift) – og det aller viktigste: et smil og godt humør.

For dere som skal stå i grill trenger dere varme klær og kanskje ikke den nyeste jakken – for klærne lukter grill etterpå.

Om du griller i forbindelse med cup, så tenk på at pausene i og mellom kampene blir hektiske og korte, så det er lurt å orientere seg om programmet, slik at pausene ikke blir en stor overraskelse. Spesielt viktig på grillen er det å ha et lite lager med ferdig/halvferdig stekte burgere til pausen.

Huskeliste når du kommer:

  • Sette frem grill ved teltet ute eller utenfor kiosken.
  • Sette frem bord og legg på plastikk duk på bordet.
  • Hent utstyr til grill – grillmat, grillsjokolade, grillbrus, Grillkaffe, sjokoladekurv, sølvfolie, grillbrett, grillklyper
  • Takke å holde mat varm på. Står bak fryser på lageret
  • Grill trenger kaffekopper, servietter og pølseholdere.
  • Hvis teltet ikke er opp settes grillen ved inngangen til banen utenfor klubbhuset.

Husk å sette grillen utenfor teltet, hvis ikke lukter det mye av klærne.

Mat

  • Grille pølser – lomper og pølser grilles, tilbehør ketchup og stekt løk, hvis det er i kjøleskapet eller fryser.
  • Grill burgere – burgerbrød må tines og burgere grilles – ikke la de ligge for lenge på grillen, for da blir de tørre. Bruk sølvfoliebakker/takke til oppbevaring.
  • Lage grill-salat: kinakål + hamburgerdressing blandet i stort sølvbakke, eller hver for seg.

Betaling

Vi bruker kun Vipps både i kiosk og på grill. Vipps er 21609

  • Når barn kommer med vipps og ikke kan betale til en bedrift, vippses det til leder i Hauger bandy Trine mobil 90152312.
  • Vippsplakater henges opp.
  • Flere prislister ligger i en skuff i kjøkkenet.

Stenge grillen på kvelden

  • Ved dagens slutt, la grillen brenne en stund uten mat på for å rengjøre risten. Slokk den og vent litt før du rydder bort grillen der du fant den.
  • Maten skal på lagerrommet.
  • Tørk over bord og duk før den pakke sammen.
  • Grillen skal vaskes før vakten avsluttes. La den brenne en stund 
  • Overskudd av burgere og pølser settes i kjøleskap. 
  • Søppelet tømmes i kontaineren bortenfor ismaskinens utkjøring.

Gass

  • Det er 2 ekstra gassflasker i utstyrsbrakken til Gutt.
  • Tommeflasker må byttes enten på bensinstasjon eller på automaten ved Kolsås Kebab.

Takk for alt du gjør!

Ved spørsmål ring aktuelle kioskkoordinator eller
Kirsti Aasbø Bjørnerheim mobil 45429709 eller Anu Amundsgård 91149347