Hauger Bandyklubb ble stiftet 3. September 1984

Idrettslaget formål er ved samarbeid og kameratskap å fremme bandyidrett i sunne former organisert i Norges Idrettsforbund og olympiske og paraolympiske Komité (NIF).

Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Klubbens farger er hvis, blå og rød. Farge på drakter ved bortekamper er blå og oransje.

Idrettslaget er medlem av NIF gjennom Akershus  idrettskrets. Klubben er medlem av Norges Bandyforbund. Idrettslaget hører hjemme i Bærum kommune og er medlem av Bærum idrettsråd.

2012_Visjon_og_oppgavefordeling_single

Fra årsregnskapet 2012:

Årets sesong har bestått av både oppturer og nedturer. Det begynte med nedtur for A-laget siden alle seniorer byttet lag i løpet av august og september. Vi ble da nødt til å trekke laget fra serien. Vi satser på å få etablert et nytt A-lag innen 2 – 3 år. Dette vil være anhengig av antall aktive spillere og nivået på troppen.

I KOSA stilte klubben med 9 lag. Resultatene var meget bra, det ble bl.a. seier for vårt guttelag. Haugers Lillegutt lag 2001 tok bronse på Vassenga cup 2012. Vi ser en meget positiv utvikling blant de yngre lagene.

Følgende 6 spillere fra Hauger BK var tatt ut for å spille VM for U17 i Krasnojarsk (Sibir) i Russland: Simen L. Kjøllmoen, Pedro Rosales, Oskar F. Skaug, Tommy H. Larsen, Åsmund Bratholm og Fritiof Hagberg.

Neste sesong vil hovedfokus i Hauger BK være å fortsette arbeidet for å skape positive opplevelser for barn og ungdommer, ved hjelp av gode trenere og mye istid.

Vi ønsker å fortsette arbeidet med fokus på rekruttering, satsning på gode trenere for 7-er lagene samt å videreføre arbeidet med årets guttelag som til neste sesong vil være et juniorlag.

Et stort takk til alle dere i Hauger BK som med sin innsats har bidratt til det klubben er i dag. Vi gleder oss allerede til neste sesong.

Se “LAGENE” for informasjon om hvert lag