Lillegutt

2003 Lagleder Niels Jørgen Zapffe, trener Niklas Elger

2004 Lagleder Ola Jansson, trener Mathias Åstrøm

Oppsummering sesongen 2015/2016 for lag : 2003

Det har vært en utfordrende sesong for 2003 laget. Vi har gått fra 13 spillere i fjor til 9 spillere i år, så det ble tidlig klart at vi måtte intensivere det planlagte samarbeidet med Haslum for å kunne stille lag i cuper. Haslum har vært litt i den andre enden av skalaen rent sportslig så vi var litt skeptiske til å begynne med. Men samarbeidet har fungert veldig bra, mange Haslum spillere har deltatt på våre treninger og motsatt. Alle gutta syns det er spennende med nye lagkamerater. Vi begynte sesongen med kombinert fotball og bandycup i Sarpsborg – noe vi anbefaler for andre lag som ønsker en liten helgetur i august/september for spillere og foreldre. Deretter var det trening i ishallen før vi slapp utendørs i November. Vi har kjørt tre treninger i uka, kanskje vi snitter to treninger i uka per spiller. Vi ender på 8 cuper denne sesongen, 5 av dem sammen med Haslum, og 7 seriekamper. Sportslig har vi hatt en overraskende bra sesong, tatt i betraktning at flere av de beste sluttet i fjor. Vi har hevdet oss blant topp 3 ved fire anledninger (en gang som rent Haugerlag). Til neste år er det 11er og forhåpentligvis kan Niklas fortsette sin fine utvikling som trener og hjelpe oss til å ha det gøy også på stor bane. Mottoet vårt: Lek og moro!

 

Oppsummering sesongen 2015/2016 for lag : 2004

Lag 2004 har vært aktive og deltagende på treningene gjennom vinteren. De har hatt felles treninger, seriekamper og cuper med 2005 spillere. Vi er ved sesongens slutt fire spillere født 2004.

Med stor hjelp av 2005-spillere har laget spilt finale i Mjøndalen og semifinale i Røa cup. To spillere var også med i Sverige og spilte Broman cup.

Gamle spillere fortsetter å utvikle seg og nye spillere som har kommet til har gjort store fremskritt på kort tid. Takk til Tor som har sørget for at vi har nok spillere til seriekamper og Steinar Ø. som har hjulpet til med lagledelse ved kamper.

Takk til alle for en flott sesong og håper vi sees igjen til høsten.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.