Smågutt

Lagleder 2001 Ramon Vissers & Claes Ragner, trener Aksel Solberg

Lagleder 2002 Cathrine Elger, Rune Reiertsen, trener Aksel Solberg

link til facebook siden til småguttlaget

link til facebooksiden til 2002 laget

Oppsummering sesongen 2015/2016 for lag : Smågutt 01/02 Hauger Haslum

I sesongen 2015/16 har Hauger hatt et samarbeid med Haslum for smågutt, et samarbeid som utelukkende har vært positivt.

Vi har hatt en spillergruppe bestående av 13 01-spillere og 12 02-spillere, og vi har stilt lag i både -01-serien og -02-serien, i tillegg til et toppet NM-lag hvor de beste fra begge årgangene har fått delta.

Det har vært stort trøkk i gruppen denne sesongen. Vi startet med sommerbandyskole i Vânersborg mot slutten av sommerferien før vi startet opp med barmark og istrening inne i hallen ved skolestart. Blâsutcup i Vânersborg og KOSA-cup markerte starten på sesongen i månedsskiftet oktober/november.

Vi er en gruppe på 25 spillere, og oppmøte har vist at vi har hatt over 20 spillere på stort sett alle treningene gjennom hele sesongen. Med tre treninger i uken, i tillegg til seriekamper, NM-kamper og cuper har det vært et kjempetrøkk i gruppen.

Lagene har blitt trent av Aksel Solberg gjennom hele sesongen som har gjort en kjempejobb, og har tilført lagene mye godt i form av spilleforståelse, samhold og individuell utvikling.

Begge lagene havnet midt på treet i seriespillet og kan se seg fornøyde med mange vell-spilte kamper, noen forrykende seire og noen bitre tap. NM var laget et surt tap mot Konnerud unna sluttspill. Vi har i tillegg deltatt på Friggcup, Vassengacup, Ullevåls småguttcup + Haugers minicup som markerte slutten på en kjempeflott sesong for smågutt-gjengen!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.