GSport KlubbKunde

Da har vi fått en ny rabatt avtale på plass med G-Sport på Sandvika Storsenter.

G-Sport vil utvide sitt bandy utstyrstilbud til neste sesong og fyller et sårt tomrom som har eksistert de siste årene på dette området. Vi er veldig glade for at vi får en butikk i Bærum som endelig satser på bandy utstyr igjen.

Avtalen gir hver medlem 25% rabatt på all bandy utstyr or 15% på alt annet i butikken.

For å kunne benytte seg av disse rabattene får hvert registrert medlem en mail med instruksjoner til å laste ned “G-Sport KlubbKunde” appen. Mailen må leses på mobilen slik at nedlastningen legges på mobilen (og ikke hjemme PCen). Følg linken i mailen til en internett app og velg under “videresend linken” – “legg denne web app til hjemmeområdet ditt” (samme prosedyre som du legger weblinker til i favoritter eller bokmerker). Da får du en G-Sport ikon på mobilen. Denne ikonen inneholder da ditt medlemskort som må vises fram i kassen til G-Sport Sandvika.

Merk at rabattavtalen bare gjelder i butikken i Sandvika Storsenter og ikke noen andre butikker.

Hvis du ikke har fått en mail fra G-Sport KlubbKunde ber vi deg kontakte okonomi@haugerbandy.no for å sjekke ditt medlemskap i klubben.

GSport KlubbKunde

 

Nevnte rabatter gjelder ikke på følgende priser/varer:

  1. Tilbud/salgsvarer – allerede nedsatte/rabatterte varer, pakkeløsninger, partikjøp, skal ut nå» varer og spesielt markedstilpassede priser.
  2. Våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk, og tilsvarende varer.
  3. Gavekort/verdikort
  4. Netthandel o.l., kun ved direkte kjøp ved oppmøte i de butikkene avtalen omfatter.
  5. Rabatten gjelder kun hos G-Sport Sandvika