Oppsummering sesongen 2015/2016 for lag : 2005

Lagleder : Tor S. Pundsnes

Trenere: Torstein Pundsnes

Før sesongen startet mistet 2005-laget en spillere, men vi har rekruttert fire nye spillere og har nå 18 aktive spillere ved sesongslutt.

I tillegg til to faste treninger på mandag og onsdag har vi denne sesongen også hatt trening på fredag ettermiddag – “Etter skoletid bandy”.

Vi har et godt sosialt miljø, treningsivrige spillere og en trener som har gjort en solid innsats gjennom hele sesongen. Vi har fortsatt fokus på skyteferdigheter, og det har gitt gode sportslige resultater.

Årets høydepunkt var også i år deltakelse på Broman-cup i Örebro, denne gang med 2 lag. Begge lag nådde kvartfinale i henholdsvis A- og B-sluttspill, men måtte se seg slått 6-5 av Vetlanda og 3-2 av Tranås Bois.

Det er morsomt å måle krefter med de beste lag i Sverige, og det er flott at vi har tatt igjen forspranget til de svenske guttene i år. Nå kan vi matche de beste svenske lagene!

Ettersom det er for få spillere på 04-laget, har mange spillere fått mulighet til å hospitere opp i serie og cuper. Det har bidratt til god spillerutvikling denne sesongen.

Oppsummering sesongen 2015/2016 for lag : 2006

Lagleder : Øyvind Amundsgård

Trenere: Jostein Visser & Oliver Stutlien

Laget har hatt 12 spillere denne sesongen, to mindre enn i fjor. En ny har begynt å trene sammen med oss. Sesongen startet med innendørs trening i ishallen og etter KOSA cup har vi hatt to treninger per uke med god hjelp av ungdomstrenerne Jostein Vissers og Oliver Stutlien. Flere foreldre har støttet opp som trenere og være lagleder på cup’er. Lars-Øyvind Larsen har bidratt spesielt aktivt. Laget har deltatt på KOSA cup, Frigg cup, Ready cup, Snarøya cup og Ullern Cup. I mars drar vi til Broman cup. I tillegg har vi spilt 7 seriekamper. Laget har hatt en fin fremgang og vinner ca litt under halvparten av kampene.