Oppsummering sesongen 2015/2016 for lag : 2007

Lagleder : Thomas Nilsen og Ingemund Thoen .

Trenere: Eilov Gravdal og Mikkel Stene Johansen

Laget består nå av 16 aktive spillere. Det har kommet 4 nye i år. Laget består av 4 jenter og 12 gutter.

Begynte sesongen med is trening i ishallen i september. Senere kom vi ut på hauger isen. Vi har hatt 2 faste treninger mandag og onsdag 1730-1830. Det har jevnt vært bra oppmøte på treninger og barna har vist stor interesse for bandy . Vi ser tydelig at nivået har blitt bedre også.

Vi har til og med en aktiv foreldre gruppe som er på isen når barna trener som er med på å skape et bra miljø på treninger og i foreldre gruppen generelt.

Vi har valgt å ikke stille lag til serie kamper denne sesongen, men vil gjøre dette i kommende sesong 2016/2017

Vi har vært på 4 Cuper i år. (Kosa , Frigg, Haslum, Ullern ). Cupene har vært høydepunktene og barna har gledet seg mye til dette. Vi har stilt med både 1 og 2 lag til cuper ut i fra hva som har vært mulig å få til. Keeper er valgt utifra ABC rekkefølge og det gikk bra. Alle spillere har vært med på Cupene. Mye spille tid.

Trenere i is perioden har vært Eilov Gravdal og Mikkel Stene Johansen. De har vist stor interesse for barna og har gjort enn kjempe jobb for at barna har det gøy og lærer noe på treningene. Jeg synes de har vokst med oppgavene og har fått en god kjemi med barna.

Takk for en flott sesong

Oppsummering sesongen 2015/2016 for lag : 2008

Lagleder: Espen Tallaksen / Pål Næss

Trener: Elek Laslau og Preben Elger

2008-laget startet sesongen i August med 2 treninger i uken, hhv innebandy og skøytetrening i ishall. Innebandy har vært stor suksess, og flere nye kom til. Noen valgte og hoppe av før isen ble lagt, men vi telte allikevel ca 16 barn når istreningen startet opp ute i slutten av oktober. I løpet av vinteren har laget vokst, og i dag teller 2008-laget 24 aktive medlemmer.

Vi er stort sett 2-3 voksne og 2 ungdomstrenere tilstede på hver trening for å sørge for organisering. Fokuset har ligget på forbedring av skøyteteknikk, samtidig har det vært viktig å ta vare på alle nye spillere og hjelpe de igang. Laget har deltatt/skal delta på følgende cup’er:

 Marienlyst Cup

 Frigg Cup

 Røa energizer cup

 Snarøya Cup

 Ready knøttecup

Etter nyttår har vi stilt med 2 lag i hver cup. Noen spillere har også hospitert hos 2007-laget på Kosa Cup og Haslum Cup.

Vi er blitt et stort lag, og det vil være viktig for oss å organisere treningene og gruppa som helhet godt for å fortsette fremdriften i gruppa. Fokus vil ligge på det og skøyteteknikk neste sesong.